HOO: Službeno vozilo odsad Volkswagen

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) je dobio novoga sponzora nakon što je u zagrebačkome hotelu Westin potpisan sponzorski ugovor sa tvrtkama P.Z. Auto, generalnim uvoznikom vozila marke Wolkswagen, te Porsche leasingom, tvrtkom specijaliziranom za financiranje vozila iz VW koncerna.

Tako će HOO odsad koristiti vozila marke Volkswagen, koje je i službeno vozilo Olimpijskih igara u Pekingu, u čemu ima dosta znakovitosti, kazao je predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, dodavši kako će ovim ugovorom biti riješene sve potrebe HOO-a za vozilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
On je naglasio kako će ugovorom po prvi puta biti otvorena mogućnost da i nacionalni sportski savezi kupe nova vozila na leasing, uz značajan popust i bez učešća, a isto će biti omogućeno i hrvatskim olimpijcima. HOO će uštedjeti i priličan novac jer će prodati sva vozila koja su dosad koristili, kazao je Mateša.

Olimpijci su na korištenje dobili devet automobila marke VW, od legendarnog Golfa, preko luksuznog Phaetona, praktičnih Sharana i Caddyja, pa do nove zvijezde hrvatskih prometnica, novog Passata. Ugovor vrijedi do 31. prosinca 2008.

Ugovor su potpisali v.d. glavnog tajnika HOO Josip Čop, voditelj marke VW u P.Z. Autu Ivo Ivančević, te predstavnica Porsche leasinga Sanda Brezak.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara