Hyundai pokrovitelj diplomatskog malonogometnog turnira

HYUNDAI auto Zagreb ove je godine bio pokrovitelj tradicionalnog, sedmog po redu malonogometnog turnira na kojem sudjeluju Veleposlanici i predstavnici konzularnih tijela u Hrvatskoj.

Turnir je održan u subotu 31. svibnja, kao uvod i zagrijavanje za EURO2008 u Austriji i Švicarskoj. Na turniru se natjecalo više od dvadeset i dvije momčadi iz jedanaest veleposlanstava u HR. U konkurenciji Njemačke, Nizozemske, Španjolske, Rumunjske, Ukrajine, Italije, Francuske i dalekog Irana, pobijedila je Hrvatska, odnosno predstavnici Ministarstva vanjskih poslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na žalost, od ove godine Turnir nosi predznak memorijalni, u spomen tragično preminulom Španjolcu, Franciscu Azeteguiju - Paxi iz konzularnog odjela Španjolskog veleposlanstva, inicijatoru prvog Diplomatskog malonogometnog turnira održanog 2001.

Veleposlanicima i djelatnicima konzularnih odjela prezentirani su luksuzni Hyundai modeli, Santa Fe, nova Sonata, te putnička verzija nove generacije H-1, a finalna utakmica igrala se je sa službenom loptom Hyundaija i EURO2008.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara