Kia spremna za EURO 2008

KIA Motors će osigurati 265 osobnih vozila i 463 autobusnih prijevoza uključujući prijevoz reprezentacija, dužnosnika, delegata organizacije UEFA i prvenstva EURO 2008 te službenih posjetitelja iz cijelog svijeta.

Vozilima iz svoje široke modelne palete (Opirus, cee'd, Sorento, Carens i Carnival) Kia će opskrbiti ovaj sportski događaj i kroz oglase i reklamne panoe na stadionima povećati prepoznatljivost marke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kia Motors također podupire tzv. EURO Experience Tour koji se održava u svakom od gradova gostitelja prvenstva kako bi navijačima kroz različite ineraktivne igre i događaje omogućila neponovljivo iskustvo.
 
Europsko prvenstvo u nogometu započinje 7. lipnja u švicarskom Baselu, dok će europski prvaci biti okrunjeni nakon finalne utakmice, koja će se održati 29. lipnja u Beču. Utakmice će se odvijati u osam gradova u Austriji (Beč, Salzburg, Innsbruck, Klagenfurt) i Švicarskoj (Basel, Zurich, Bern, Ženeva).

Uz blisko partnerstvo s UEFA-om, Kia Motors je također partner nogometne organizacije FIFA (u suradnji sa sestrinskom tvrtkom Hyundai Motor). Kia i Hyundai tako će sponzorirati svjetska prvenstva u nogometu 2010. i 2014. godine. Kia Motors je također službeni sponzor profesionalnih europskih nogometnih klubova Atletico de Madrid iz Španjolske i FC Bordeaux iz Francuske. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara