Lutrijom za bolje uvjete mladih sportaša

AUTOZUBAK se aktivno uključuje u projekt Hrvatske lutrije kojim se pomaže u osiguranju stručnih, tehničkih i materijalnih uvjeta najnadarenijih mladih sportaša.

Hrvatska Lutrija d.o.o. priređivanjem igara na sreću generira sredstva od kojih je jedan dio namijenjen financiranju socijalnih, humanitarnih, kulturnih, sportskih i ostalih društveno korisnih djelatnosti 
                                                
Podrška razvoju sporta, očituje se i novom projektu koji provodi Hrvatski olimpijski odbor, a u kojem sudjeluje Hrvatska Lutrija, "Individualni program posebne skrbi o mladim sportašima“.

Individualni program posebne skrbi o mladima Hrvatskog olimpijskog odbora pokrenut je 1998. godine s ciljem očuvanja sportske kvalitete, unapređenja i razvoja mladih hrvatskih sportaša. Program skrbi o osiguranju stručnih, tehničkih, materijalnih i životnih uvjeta najnadarenijih sportaša.

Opravdanost programa pokazala se i kroz sportaše korisnike ovog programa, a koji su danas vrhunski sportaši i osvajači olimpijskih medalja. Među korisnicima programa bili su Janica i Ivica Kostelić, Duje Draganja, Ivana Brkljačić, Blanka Vlašić, Jelena Kostanić, Mario Ančić, Edis Elkasević, Sanja Jovanović i Vanja Rogulj.

Kao potporu ovom programu, Hrvatska Lutrija je priredila prigodnu lutriju pod nazivom "Olimpijska srećka", koja će po cijeni od deset kuna biti u prodaji do 15. studenog. Najkraće rečeno, premija od 1.000.000,00 kuna, automobil VW Passat, četiri automobila VW Polo, putovanja na zimske Olimpijske igre u Torino, najatraktivnije su, ali ne i sve nagrade koje donosi Olimpijska srećka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara