Mitsubishi u SUV ofenzivi

Mitsubishi u SUV ofenzivi

 Foto: Mitsubishi

MITSUBISHI planira u skoroj budućnosti lansirati nekoliko konkurentnih SUV modela, a koncept Ground Tourer je dobra najava atraktivnih noviteta. 
 
Koncept o kojem se izuzetno malo zna bit će zvijezda izložbenog prostora Mitsubishija na jesenskom salonu automobila u Parizu za koji se već sada pretpostavlja kako će obilovati novitetima iz domene crossovera i SUV-a. Mitsubishijev pak koncept sudeći po prvom najavnoj teaseru izgleda vrlo obećavajuće.  
 
Ground Tourer je najava novog modela srednje veličine koji će u gami zamijeniti sada već pomalo vremešnog Outlandera. Kriteriji su visoki, pa tako osim vrlo modernog izgleda možemo očekivati još konkurentniji plug-in hibridni pogon.
 
Recimo i kako će uz ovaj koncept Mitsubishi sasvim sigurno uskoro predstaviti novi model iz B segmenta koji bi trebao pomrsiti račune modelima kalibra Nissanovog Jukea. Također, očekuje se i nasljednik ASX-a koji će sasvim sigurno biti dostupan i u isključivo električnoj izvedbi. Pritom neće ostati zapostavljena niti ponuda pravih terenaca, pa tako kroz nekoliko godina možemo očekivati i dostojnog nasljednika Pajera. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara