Passat donosi svoju Alltrack izvedenicu u Ženevi

Passat donosi svoju Alltrack izvedenicu u Ženevi

Novi Passat ovog je mjeseca krenuo u prodaju na našem tržištu. Međutim, koliko god on bio atraktivan nekolicina njegovih kupaca ipak će pričekati dolazak njegove Alltrack izvedenice koja će premijeru odraditi u Ženevi.

Karavanski primjerak Passata u Ženevi će se pojaviti u robusnijoj Alltrack izvedbi. Ovaj naziv novom Passatu Variant donosi veći razmak od tla, robusniji izgled koji generiraju podebljani lukovi kotača, podnice, te novi branici koji garantiraju bolje kutove prilaženja kada se Passat Allroad kreće po neravnom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pokretanje ovog primjerka zadužena je paleta motora koja pokreće i klasični karavanski Passat. Snaga tih benzinaca i dizelaša kreće se od 150 KS do 240 konjskih snaga. Najsnažniji benzinci i dizelaši dolaze opremljeni XDS+ sustavom koji koći unutarnje kotače prilikom naglog skretanja i tako pospješuje stabilnost vozila.

Passat Alltrack uz oštriji izgled donosi i 4MOTION pogon na svim kotačima koji u normalnoj cestovnoj vožnji pokreće samo dva prednja. Kada je to potrebno snaga s pogonskih strojeva seli se i na stražnju osovinu preko standardnog diferencijala. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara