Pogledajte suludu policijsku paradu u Dubaiju

Pogledajte suludu policijsku paradu u Dubaiju

Malo koji grad u svijetu može se pohvaliti tako velikim brojem superautomobila na svojim cestama kao Dubai. Naravno, Monaco ne zaostaje mnogo kad su u pitanju bogataši koji se vole razmetati ultra skupim jurilicama, no samo se u velebnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata može održati parada automobila poput ove. Tamošnji policajci, naime, predvodili su spomenutu paradu, a tom su prilikom pokazali kako na raspolaganju imaju jedne od najskupljih (i najbržih) automobila na svijetu.

###

Bijelo-zeleni Lamborghini Aventador, Mercedes-Benz SLS i G63 AMG te Bentley našli su se tako ispred mora izuzetno jakih, brzih, skupih i rijetkih automobila koji privlače pozornost i sami za sebe, a kamoli ne kad se nađu na ovako velikom skupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je na našim ulicama donedavno bilo uobičajeno vidjeti barem jedan Yugo gdje god se okrenuli, tako je u Dubaiju uobičajeno ugledati Ferrarije, Rolls-Royceve, Porschee, Bugattije i ostale zvjerke, a kao sol na ranu dolazi i činjenica da benzin u jednoj od naftom najbogatijih zemalja svijeta košta manje od žvakaćih guma pa se vlasnici prilično 'žednih' modela mogu voziti kilometrima pustinja do mile volje.

===

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara