Povratak limuzine: Megane Grand Coupe u Hrvatsku dolazi do kraja godine

Povratak limuzine: Megane Grand Coupe u Hrvatsku dolazi do kraja godine

 Foto: Renault

NAKON lansiranja karavana i klasičnog kompakta Renault je pripremio tlo i za treću i ujedno najatraktivniju izvedbu – Grand Coupe. 

Prinova u obitelji Megane u ponudi će zamijeniti Fluence u odnosu na kojeg sudeći po prvim fotografijama donosi skok od sedam milja. Tu ne mislimo samo na vanjski dizajn usuglašen sa ostatkom game, već na ukupni dojam koji ovaj baby-Talisman ostavlja svojom ponudom. 
 
 
Postavljen na CMF C/D platformu Grand Coupe izvedba se ističe dinamičnim linijama i snažnim nastupom. Naravno, svjetlosni potpis prednjih svjetala u obliku slova C ostaje osnovni znak raspoznavanja, kao i razvučena stražnja optika. Dodatna atraktivnost tiče se krova koji je stakleni, pa osim standardnih svojstava osigurava dvobojni izgled vanjštine. 
 
Atraktivni interijer obiluje prostorom i na stražnjoj klupi, a na raspolaganju je i 508 litara prtljažnog prostora. I Mégane Grand Coupe raspolaže 7-inčnim TFT zaslonom za prikaz podataka, a na raspolaganju je i opcijski 8,7-inčni zaslon multimedijskog sustava R-LINK 2. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Buduće kupce osim bogate standardne opreme raspoređene na nekoliko razina očekuje i potpuna gama motora. Osim benzinca SCE 115 sa pet–stupanjskim mjenjačem u ponudi će biti i tri dCI dizelaša snage 90, 110 i 130 KS. Svi su upareni sa šest-stupanjskim ručnim mjenjačem, dok je EDC automatika rezervirana za srednju izvedbu. Na pojedinim tržištima nudit će se i snažniji benzinac, TCe130 u kombinaciji EAD sedam-stupanjskog mjenjača ili klasičnog ručnog. 
 
Više informacija i cijene će biti objavljene naknadno. Dolazak na naše tržište tempiran je za kraj godine. 
 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara