Rasprodaja s rekordnim popustima

Rasprodaja s rekordnim popustima

HYUNDAI auto Zagreb zajedno s mrežom ovlaštenih partnera svojim je kupcima pripremio novu atraktivnu akciju na modelima koji su raspoloživi sa zaliha.

Akcijom  "Draga požuri", koja je krenula prije nekoliko dana, kupci i ljubitelji Hyundaija imaju priliku ostvariti povoljniju kupovinu novog automobila. Kupnjom vozila sa zalihe kupci ostvaruju značajne uštede visina kojih ovisi o odabranom modelu i razini opremljenosti.

Akcijski uvjeti uključuju uštedu na modelu Atos Prime do 2.960 kuna te modelu Getz do 4.220 kuna. Najprodavaniji Hyundaijev model Accent sada je "lakši" i do 8.380 kuna, dok se kupnjom Elantre ostvaruje ušteda do 8.846 kuna.

Monovolumenski model Matrix pristupačniji je uz uštedu do 8.620 kuna, dok je elegantna i moderna Sonata povoljnija čak za 12.140 kuna. Za ljubitelje dinamičnih, sportskih vozila u ponudi je model Coupe koji nudi uštedu do 11.000 kuna. Trajet svojim kupcima nudi uštedu do 11.900 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sve popularnijem SUV segmentu vozila, Hyundai ima čak tri predstavnika - Tucson koji je u akciji povoljniji do 14.000 kuna, Santa Fe s uštedom do 14.930 kuna te Terracan na kojem se može ostvariti ušteda do čak 17.290 kuna.

Dobre vijesti iz Hyundaija čekaju i naše gospodarstvenike, poduzetnike i obrtnike koji sada imaju priliku kupiti pouzdano i kvalitetno lako komercijalno vozilo H-1 uz uštedu do 9.300 kuna, ovisno o odabranom modelu.

Akcijski uvjeti odnose se na sve modele koji su trenutno raspoloživi sa zalihe i traju do isteka istih.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara