Redizajnirani Clio u Hrvatskoj od rujna

Redizajnirani Clio u Hrvatskoj od rujna

 Foto: Renault

NAJPOPULARNIJI Renaultov model predstavlja se u novom izdanju s novim svjetlosnim potpisom i još atraktivnijom gamom. 
 
Jedan od najprodavanijih modela u Europi estetski je usuglašen s ostatkom Renaultove ponude. Osim Full-LED Pure Vision svjetala Clio dobiva kućni dizajnerski identitet s novom prednjom maskom i širim usisnicima. Straga je automobil dobio robusniji odbojnik, dok će na boku najveća novost biti izmjenjena linija naplataka. Ponuda je ujedno obogaćena sa četiri nove boje, i to crvena Intense, siva Titanium, biserna bijela i plava Iron.
 
 
Interijer je profitirao sa stanovišta kvalitete materijala koji su preuzeti iz viših klasa. Nove presvlake prati kvalitetnija plastika, kao i sada matirani kromirani detalji. Kupci mogu odabrati jedan od tri različita umrežena multimedijska sustava: Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution ili novi pametni sustav R&Go dostupan u svim razinama opreme. Nadalje, Clio je prvi u klasi koji donosi Bose audio sustav, a popis opreme proširen je Easy Park Assist sustavom. 
 
Snažan i štedljiv dizelski motor 1.5 dCi 110 sa šest-stupanjskim mjenjačem prinova je u ponudi motora, kao i benzinski TCe 120, također sa šest-stupanjskim mjenjačem. Sa ukupno 11 kombinacija motora i mjenjača novi se Clio odlikuje jednom od najbogatijih ponuda motorizacije.
 
 
Novi Clio na hrvatsko tržište stiže u rujnu kada će biti poznate i cijene.
 
Do tada ćemo spomenuti one za francusko koje se kreću od 13.150 EUR za osnovnu izvedbu (1.2 16V Life), pa sve do 26.000 EUR koliko stoji najbogatije opremljena izvedba (Initiale Paris) sa 1.5 dCi dizelskim motorom od 110 KS. Karavanska izvedba skuplja je oko 600 EUR. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara