Rover 75 u coupe izdanju

Rover 75 u coupe izdanju

ROVER, ponos britanske autoindustrije, slavi prvih stotinu godinu. Kako bi na najbolji način skrenuo pozornost na slavnu prošlost, ali i visoke standarde dizajna u današnjem poslovanju, javnosti je predstavljen koncept na osnovi izvedbe modela Rover 75.

Coupe izvedba gotovo u potpunosti prati stil predstavljen na nedavno redizajniranoj 75-ici. Prednji i stražnji kraj su ostali gotovo identični, a najviše promjena je zadesio središnji dio. Polaganjem A i C nosača pod oštrijim kutom i izbacivanje stražnjeg para bočnih vrata bilo je dovoljno da se stvori rasni coupe. Automobil odiše elegancijom, a detalji poput kromiranih lajsni djeluju blagonaklono na sportski izričaj forme.

Luksuza ne nedostaje niti u unutrašnjosti. Naglasak je stavljen na tradicionalne materijale kao što su plemenito drvo i koža visoke kvalitete. Naravno, oprema je u skladu s imidžom, pa je boravak u automobilu ugodan.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dizajniran u najboljem duhu britanske škole dizajna, Rover 75 Coupe otvara nove mogućnosti u poslovanju najpopularnije marke s Otoka. "Želim da ljudi barem na trenutak pobjegnu od post modernističke brutalnosti i uživaju u elegantnim i bezvremenim linijama našeg 75 Coupe", kratak je komentar Petera Stevensa, šefa dizajna u Roveru.

Očito, u Roveru igraju na emocije potencijalnih kupaca koji su već zasićeni sveprisutnom konfekcijom. Pitanje je samo ima li dovoljno hrabrosti i novaca da ovaj projekt zaživi.

M.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara