Špijunske snimke novog PT cruisera

Špijunske snimke novog PT cruisera

TEK što je premijerno predstavljena kabriolet izvedba Chryslerovog retro modela PT Cruisera, osvanule su špijunske fotografije nove generacije, koja će u prodaju stići najkasnije 2006. godine.

Iako su na prvim snimkama glavne promjene teško vidljive, one su izazvale oduševljenje jer potvrđuju da se model neće ugasiti. Sjetimo se samo atraktivnog Plymouth Prowlera, koji je nakon nekoliko godina proizvodnje nepovratno sišao sa scene.

Glavne konture su zadržane, dok će najveće promjene pretrpjeti prednji kraj. Sasvim logično s obzirom na trenutno obnavljanje game novim vizualnim identitetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova svjetla dobivaju kromirani obrub, a nos vozila je nešto položeniji. 

Straga su promjene minimalne i svode se na poneki detalj, dok je osnova ostala u potpunosti ista. Na boku su uočljivi deblji obrubi blatobrana, a prototip je imao i broj veće kotače.

Novi model će platformu dijeliti s novim Neonom i Mitsubishi Lanceorom, pa ni izvedba s pogonom na sve kotače nije isključena. Također, postoje naznake da bi se u ponudi mogao naći i V6 motor, čime bi gama izvedbi bila zaokružena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara