Stižu Lanceri za taxiste

OVIH dana u koparsku luku će stići prvi kontingent Mitsubishi Lancera specijalno naručenih za potrebe taxi službe.

Tvrtka Japan Motors d.o.o., zastupnik Mitsubishi Motorsa za Republiku Hrvatsku, osigurao je još u travnju ograničenu količinu modela Lancer za taxi službe po posebno povoljnim uvjetima.

Riječ je o limuzinskoj izvedbi, koju pokreće 1,6-litreni benzinski motor od 98 KS, a koja u paketu opreme Comfort serijski sadrži klima-uređaj, prednje zračne jastuke, ABS, središnje zaključavanje, električne podizače stakala i tri naslona za glave straga.

Ovako opremljeni Lancer u potpunosti udovoljava svim odredbama novog Zakona o sigurnosti prometa, koji propisuje posebne standarde za vozila koja se koriste u taxi službi. Uz svaki kupljeni auto Japan Motors poklanja CD-radio s MP3-playerom, obaveznu opremu (žarulje, trokut, prvu pomoć), originalne gumene tepihe i aparat za gašenje požara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena Lancera je više nego povoljna. Ona za  za licencirane taksi djelatnike iznosi 14.900 eura, što je 16 posto povoljnije u odnosu na punu cijenu. Nadalje, zastupnik taksistima nudi i produženo jamstvo, uz standardne tri godine (ili 100.000 km) još dvije, odnosno 160.000 km na motor, mjenjač i diferencijal. Taksistii mogu računati na  povoljnije cijene održavanja, predviđena je 20 % povoljnija cijena rezervnih dijelova.

Povoljniji uvjeti financiranja u suradnji s Euroleasingom uključuju financijski ili operativni leasing u trajanju do 60 mjeseci, a učešće je 10 % posto ili više.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara