Toyota AYGO i Red Bull Flugtag

URBANI Toyotin adut i jedan od aktualnih trendsetera redovito je angažiran na brojnim manifestacijama. Najnovija je uloga tzv. "safety car-a" na ovogodišnjem Red Bull Flugtag-u.

Aygo se tako pojavio na čelu Red Bull Flugtag eventa održanog ove nedjelje na zagrebačkom Jarunu brinuvši o tome da se svi posjetitelji i natjecateljske posade osjećaju sigurno i da im ne nedostaje ideja za kreiranje atraktivnih letjelica.

Gotovo 30.000 ljudi skupilo se na jarunskom jezeru kako bi posvjedočili novom pobjedniku. Razne tvorevine pokušale su letjeti što dalje, a neke su doista i poletjele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U konkurenciji "letećih“ kruški, kontrabasa, piratskih brodova i još koječega neobičnog, najveću pažnju privukla je šalica kave iz tima Afternuuun kofi.

Osim što je osvojila nagradu i bila ispraćena ovacijama publike dok je neumoljivo tonula na dno "zagrebačkog mora", šalica se podugo održala u zraku. No ipak najveće oduševljenje izazvala je eskadrila Red Bull Flying Bullsa svojim vratolomnim letovima.

I za sam kraj, iz helikoptera, s visine od oko 22 metra, trostruki svjetski prvak u skokovima sa stijena Kolumbijac Orlando Duque, izveo je atraktivan skok u vodu s dvostrukim saltom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara