Toyota Croatia u eko akciji

ZAPOSLENICI Toyota Croatie su se priključili ronilačkim klubovima iz Hrvatske u eko akciji čišćenja luke Pinezići na otoku Krku. Akcija je popraćena sloganom "STOP Climate change: Your Contributuion Counts!"

Borba protiv klimatskih promjena i smanjenje emisije stakleničkih plinova (CO2) postaje sve važnija obaveza svakog člana zajednice. Sukladno tome, Toyota Croatia se uključila u paneuropski Zeleni mjesec (Green Month Campaign), koji je u mjesecu lipnju organizirala Toyota Motor Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kampanji je cilj ukazati na probleme globalnog zatopljenja te nastale klimatske promjene. Kroz ovu kampanju provode se različiti eko projekti kao što su sadnja drveća, čišćenje okoliša, biciklom na posao, gašenje klima uređaja kada nisu potrebni i sl.

Toyota Croatia je Zeleni mjesec odlučila obilježiti akcijom čišćenja luke Pinezići na otoku Krku, mjestu koje ove godine po prvi puta dobiva Plavu zastavu.

Djelatnici Toyote su u suradnji s ronilačkim klubom Pine Diver iz Zagreba, tvrtkom At CNC Metallverarbeitung iz Njemačke te TZ Grada Krka i mjesnog odbora Skrpčić-Pinezić čistili podmorje luke Sv. Fuska u akciji Eko Pinezići 2008. U akciji čišćenja napunila su se dva kontejnera za smeće u kojima se našlo odbačenih guma, plastičnih boca, vrša i ostalih nerazgradivih materijala .

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara