Toyota educira vlasnike hibridnih vozila

Toyota educira vlasnike hibridnih vozila

 Foto: Toyota

TOYOTA je pokrenula kampanju koja ima za cilj educirati sve postojeće i buduće vlasnike Toyotinih hibridnih vozila. 
 
Riječ je o treningu hibridne vožnje kkako bi se vlasnici Toyota hibrida upoznali s novim tehnologijama i optimalno ih koristili. Za postojeće i buduće vlasnike Toyota hibrida, trening hibridne vožnje je posve besplatan te u prosjeku traje oko 30 minuta.
 
Toyota će provoditi treninge hibridne vožnje diljem cijele Hrvatske, odnosno u gradovima gdje su prisutni Toyotini ovlašteni partneri. Trening hibridne vožnje, nakon Zadra i Splita, provodit će se u Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Puli i Zagrebu, a svi polaznici treninga u mogućnosti su nakon više mjeseci zatražiti ponovni trening hibridne vožnje kako bi testirali primijenjeno znanje i napredak u periodu između dva treninga.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toyota će također u periodu prije održavanja treninga u određenom gradu kontaktirati sve vlasnike hibridnih automobila te ih obavijestiti o održavanju treninga, pri čemu se ugovaraju individualni termini treninga.
 
Za postojeće i buduće vlasnike Toyota hibrida, trening hibridne vožnje je posve besplatan te u prosjeku traje oko 30 minuta.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara