Val akcija u Fordu

FORDOV zastupnik ovih dana pokreće dvije nove prodajne i jednu servisnu akciju.

Novi Focus odsada je dostupan po cijeni od 108.000 kn. Radi se o 1.4 izvedbi s pet vrata koja u serijskoj opremi između ostalog posjeduje ABS, četiri zračna jastuka, klima uređaj, daljinsko središnje zaključavanje, električni paket, CD radio sa 6 zvučnika, svjetla za maglu, tempomat i aluminijske naplatke.

U ponudi je i slabije opremljen Focus u Ambiente izvedbi čija cijena je 99.900 kn. Akcija traje do isteka zaliha.

Posebna edicija Fieste na hrvatskom tržištu nosi ime Fun. Kupac za cijenu od 78.700 kn dobiva Fiestu 1.3 s tri  vrata koja u serijskoj opremi ima ABS, dva zračna jastuka, CD radio, metalik boju, el.paket i centralno zaključavanje.

Ponuda traje do kraja godine, a akcija ne obuhvaća Ford Fiestu Ambiente 1.3 (tri vrata) koja se može nabaviti po cijeni već od 63.300 kn.

Ovlaštena Fordova prodajno-servisna mreža u Hrvatskoj pokreće zimsku servisnu akciju, koja obuhvaća pregled 40 najznačajnijih dijelova i sklopova automobila. Osim kontrole, u ponudi je i izbor kotača sa zimskim gumama (od 649 kn), te ostalih dijelova potrebnih za vožnju u zimskim uvjetima.

Ukoliko se stranka odluči za popravak u nekom od Fordovih ovlaštenih servisa ili pak za bilo koji od akcijskih paketa dijelova i opreme, zimska kontrola je besplatna.

Nadalje, za sve popravke u iznosu od barem 800 kuna, svaka stranka dobiva i prigodan Fordov zimski poklon paket. Zimska servisna akcija traje do kraja kalendarske godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara