ZG Auto Show: Citroenove atrakcije!

ZG Auto Show: Citroenove atrakcije!

CITROËN će se na skorašnjem Zagreb Auto Showu premijerno predstaviti četiri nova modela. Posjetitelji će po prvi puta moći vidjeti novi C5 u limuzinskoj i karavanskoj izvedbi (C5 Tourer), novi Berlingo, te putničku izvedbu gospodarskog vozila Nemo.

Na atraktivnom izložbenom prostoru površine 841 m2 u paviljonu br. 5, štand br. 4, te na otvorenom izložbenom prostoru od 200 m2 br. 5, štand br. 3. Citroen se predstavlja kroz četiri prijespomenute hrvatske premijere, a po prvi puta će prikazati i redizajnirani C3 Pluriel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom sajma bit će organiziran "Happy hour Citroën", i to radnim danima od 16:30 do 17:30 sati, a vikendima od 12:00 do 13:00 sati. U tom periodu Citroen priprema brojna iznenađenja, poklone za posjetitelje štanda i atraktivne plesne nastupe.

Također, Citroën u ožujku lansira bogato opremljenu specijalnu seriju "C4 Runner“ sa cijenom od 94.900 kn, a koja u serijskoj opremi ima klima uređaj, ABS, dva zračna jastuka, radio CD MP3, regulator/limitator brzine, svjetla za maglu, putno računalo, električni paket i drugo. Citroën, također, lansira na hrvatsko tržište specijalnu seriju C3 Pluriel Adriatic.

Više informacija o najvećem automobilskom događaju u regiji moći ćete naći na našim stranicama u okviru tradicionalnog tematskog prikaza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara