Zvijer bazirana na Ariel Atomu ima brutalne performanse

Zvijer bazirana na Ariel Atomu ima brutalne performanse

Kompanija Rezvani Motors službeno je predstavila svoju zvijer na četiri kotača prigodno nazvanu 'The Beast'. Vozilo je bazirano na Ariel Atomu, a dizajnirao ga je Samir Saikhov, čovjek zaslužan za Aston Martin DBC i Ferrari Xerzi koncepte. Opremljeno je karoserijom od ugljičnih vlakana, uskim svjetlima i agresivnim stražnjim difuzorom. Tu su još i odstranjivi vjetrobran te 19-inčni PUR RS05 kotači.

###

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod 'haube' bit će dostupna dva različita motora. Osnovni Beast 300 imat će 2.0-litreni turbo agregat od 315 KS koji će 666 kg teškom sportskom automobilu omogućavati brutalno ubrzanje do 100 km/h za samo 2.9 sekundi. Beast 500 opravdava svoje ime 2.4-litrenim motorom koji uz pomoć kompresora razvija 500 KS i omogućuje ubrzanje do 'stotke' za 2.7 sekundi.

Prva dva automobila u seriji predstavljat će 'launch edition' i stajat će 100, odnosno 125 tisuća dolara, a cijena ostalih modela iznosit će 119, odnosno 139 tisuća dolara. Vlasnici Ariel Atoma mogu nadograditi svoje automobile na Beast 300 ili Beast 500 specifikacije za 49, odnosno 69 tisuća dolara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara