Što se krije iza tužnog pogleda ovog psa?

Što se krije iza tužnog pogleda ovog psa?

Foto: ABC News screenshot

PAS tužnog pogleda više nije s nama! Ispod duge otišao je prije dvije godine, ali njegov vlasnik Chris Sontag-Ratti iz Kalifornije u znak sjećanja na svog ljubimca pobrinuo se da se priča o njegovom psu nikad ne zaboravi.

 

On Jan 23 I'll mark 2 years without my best friend. I purchased 100 tennis balls last week. I plan on sending them to anyone who wants one. I hope that all the people who get a ball from me will use it to spend some quality time with their best friend. If you would like a ball please email me your name and address and I will send you one. Direct message on IG works too. If you know someone who might like a ball feel free to tag them. I cover all costs... My email is chubbywater@gmail.com The artwork on the flyer was put together kindly by @steezjuice.. Edit: wow, i am blown away by the requests for tennis balls. Going to have to buy some more now. Thank you to everyone who requested a ball. Ill do my best to make sure everybody gets one. Thank you all. #tennisballsforeverything #dogsofinstagram #dogs #bestfriend #inlovingmemory #Rottweiler #boxer #bulldog #goldenretriever #frenchbulldog #puppy #Doberman #chihuahua #tennis #love #remember #dog #woof

Fotografiju objavljuje Futuristic Mega Monstrosity (@imso)


Na obljetnicu njegove smrti (23.siječnja) putem svog Instagrama pozvao je vlasnike pasa da mu se jave kako bi im poslao tenisku lopticu jer svaka loptica koju pošalje za njega predstavlja sjećanje na najboljeg prijatelja.Dodao je kako se nada da će svatko tko je dobije lopticu iskoristiti da kvalitetno provede vrijeme sa svojim psom.

U razgovoru za ABC News izjavio je kako je njegov plan bio otići na plažu na kojoj se najčešće igrao sa svojim ljubimcem i tamo podijeliti 100 loptica, ali mu je planove poremetilo loše vrijeme.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
ABC Breaking News | Latest News Videos

U početku se bojao da neće moći podijeliti svih 100 loptica, ali budući da je njegova priča postala viralni hit iskrsnuo je novi problem - javilo mu se 8000 ljudi iz cijeloga svijeta.

Iako vodi skroman život kaže da će, ako treba na teniske loptice potrošiti i zadnji dolar. Sve kako bi zadržao uspomenu na svog psa.

Iskoristili bi ovu priču da vas pozovemo da se u komentarima prisjetite vaših ljubimaca koji su uginuli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara