Jeste li spremni za nove/stare junake ne Pune već Punije kuće? Znate li kako danas izgledaju?

Jeste li spremni za nove/stare junake ne Pune već Punije kuće? Znate li kako danas izgledaju?

Foto: GettyImages/Instagram

VJEROJATNO ste čuli da se ponovno okupila skoro originalna ekipa nekad planetarno popularne Pune kuće? Ekipi se, začudo, nisu pridružile samo sestre Olsen, iako ih je baš ta serija lansirala u orbitu slavnih i bogatih, no zato će današnji naraštaji moći uživati u likovima koji su obilježili i naše generacije. Samo je ovog puta serija umjesto Puna kuća nazvana Punija kuća. 
 

Kako najavljuju s Netflixa serija bi se trebala početi prikazivati već  26. veljače, a dotad ćemo vam omogućiti da malo škicnete na fotke sa seta i vidite kako danas izgledaju njihovi ostarjeli junaci. Ostarjeli i odrasli - jer "veliki" junaci danas  su redom pedesetogodišnjaci, a ni oni mlađi danas više baš nisu mladi. 
 
Ekipi su se tako na setu pridružili svi ostali - Bob Saget (tata Danny), Dave Coulier (ujak Joey), John Samos (ujak Jesse), Candance Cameron Bure (D.J.), Jodie Sweetin (Stephanie), Andrea Barber (prijateljica Kimmy), Lori Loughlin (ujna Becky). Za iznenađenje vam ostavljamo hoće li im se pridružiti i blizanci Nicky i Alex (odnosno Blake and Dylan Tuomy-Wilhoit) koji danas imaju 25 godina te za razliku od sestara Olsen, nisu doživjeli veliku svjetsku slavu. 
 
Dečki danas izgledaju ovako, a u seriju došli tek posljednjih godina njenog snimanja, serija se inače snimala od 1987. do 1995. godine. 
 
Ovo je Dylan (Alex)
 

 
A ovo Blake (Nicky)Tekst se nastavlja ispod oglasa
Inače, ako niste znali, osim Bob Sageta koji je još dugo bio zaštitno lice American's funniest home video, ostatak ekipe nije doživio veću glumačku slavu. 
 
D.J. odnosno Cameron Bure udana je žena i majka troje djece, dok se njena mlađa sestrica Stephanie tijekom života borila s ovisnošću o metamfetaminima. No borba je iza nje i danas je majka dvoje djece. Majka je postala i smješna Kimmy Gibbler koja je uz dvoje djece magistrirala te danas radi u administraciji na Whittier Collegeu. I samo da vam šapnemo, i jedno njeno dijete dio je nove postave Punije kuće. 
 
Ovako izgleda najava Punije kuće: 


 
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara