Napravite originalne narukvice za sebe i kćer od stare četkice za zube

Napravite originalne narukvice za sebe i kćer od stare četkice za zube

Screenshot: Youtube

AKO VAM je dijete sakupljač pa je u prethodnom razdoblju uspjela sačuvati nekoliko starih slatkih četkica za zube, a i vama se uskoro bliži tren bacanja stare - ne bacajte ih! 
 
Napravite od njih preslatke originalne narukvice. Jedna za kćer, druga za vas, a treća nekome za poklon. Oduševiti će se sigurno! 
 
Sve što vam treba su četkice za zube, škarice da porežete sve dlačice, lonac s kipućom vodom,  ručnik i kuhinjska hvataljka! Tako je - i ništa više. 
 
Nakon što ste lijepo odstranili sve dlačice, a ranije stavili lonac s vodom da proključa - jednostavno ubacite plastične drške od četkice i pričekajte kratko. Već nakon 10-15 sekundi neke će četkice već biti spremna za savijanje. Jednostavno je izvadite hvataljkom te ručnikom uhvatite (pazite da se ne opečete) i savinite kako želite. Ukoliko vam se jedan kraj narukvice (glava četkice) ne da lijepo savinuti, jednostavno je još nakratko zarinuti u vodu. 
 
Za nekoliko minuta imat ćete originalne narukvice, koje za dijete možete malo i spiralno zakretati da se skrati za njihovu ručicu. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Više o tehnici pogledajte u kratkom videu: 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara