Ovakvu čestitku sigurno još niste vidjeli (ni čuli) :D

Ovakvu čestitku sigurno još niste vidjeli (ni čuli) :D

Foto: Joker Greeting 

VAŠA JE prijateljica trudna, ili kolegica, ili susjeda s kojom ste dobre, ali ne baš onako naj - naj (dovoljno vam je puta stala na žulj da joj sada malo smjestite) - drage moje konačno imamo jednu fenomenalnu stvar za vas. 
 
Čestitku za dolazak bebe - predivno. Rijetko koja friška trudnica danas dobiva takav poklončić, ali iza ove savršene ideje krije se zapravo jedna ogromna spačka. Kada se upali - čestitka zaplače, baš onako kako će plakati i beba - ali ima još jedna fora! Čestitka ne prestaje plakati :) Možete je zatvarati do mile volje, ali dok baterija traje, ona će plakati i plakati i plakati. Puna tri sata koliko baterija traje. I samo neka probaju stisnuti da prestane. Pa neka vide što ih čeka. 
 
Ovu genijalnu foru smislila su dva brata Travis i Nick Peterson, poznate šaljivdžije koji već imaju čitav niz sličnih fora na Joker Greeting stranici, a i s ovom su se povodili ono slavnom - "Tražili ste-dobili ste". 
 
Fora je u tome što čestitka s prednje strane izgleda kao i sve druge čestitke s ovakvim povodom - ima tu slatku sliku uspavane bebe s još nevinijim natpisom "Beba je najslađi božji dar". Čak i iznutra ne daje naslutiti ništa drugačije. Unutra naime piše "Ovo je dar koji ne prestaje darivati" zajedno s oznakom na mjesto koje se treba stisnuti. A onda počinje. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Više od 180 minuta plakanja koje neće prestati čak ni kada se čestitka podere, baci, zgužva, a svako stiskanje na press gumbić plakanje će samo postati još glasnije. Jedini izlaz je da se baterija nasilno iščupa i razbije. 
 
Ideju za čestitku smislio je Travis koji ima sina od tri godine, a za koji tjedan stiže im i beba. S obzirom da je dobro upoznat s bebinim plačem, zvukom koji je u isto vrijeme i sladak i iritantan, sjetio se da bi na ovaj način svim budućim roditeljima mogao unaprijed poželjeti najiskreniju dobrodošlicu u klub roditelja. 
 
Ne vjerujete nam? Poslušajte:

 


 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara