Ovo je trenutno najpopularnija beba koju nitko još zapravo nije vidio!

Ovo je trenutno najpopularnija beba koju nitko još zapravo nije vidio!

Foto: Instagram 

JE LI OVO trenutno najpopularnija beba na svijetu koju još nitko zapravo nije ni vidio, ali o njoj se već naveliko raspravlja?! 
 
Vidite li i vi na slici konture bebe u trbuhu, ili je to sve samo iluzija snimljena pod pravim kutem? 
 
Ako već niste vidjeli ovu fotografiju - na njoj je poznati brazilski super model Adriana Santa (24) koja unatoč poodmakloj trudnoći na svom Instagram profilu redovno objavljuje fotografije na kojima je oskudno odjevena. To, budimo realni, i nije neka novost jer se danas mnoge slavne i neslavne žene na ovaj način pokazuju svijetu, no ta jedna fotografija izazvala je pravu lavinu pogleda. 
 
Na slici se, ako to želimo, može točno vidjeti bebina glava iznad pupka te malo tijelo u klasičnoj fetus pozi kako se podvija ispod pupka. Mnogi koji su vidjeli fotografiju ostali su razgaljeni idejom da se beba već sada vidi, dok se tako slatko privija uz mamu.

 
Međutim, liječnici koji su pokušali odgonetnuti ovu misteriju kažu da je tako nešto zapravo malo moguće. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Beba je inače dobro "omotana" u dosta plodne vode, posteljicu te maternicu i zato je malo vjerojatno da su ove izbočine prave konture bebe. S obzirom na njenu liniju i izvježbane trbušne mišiće mnogo je veća vjerojatnost da su to baš mišići koje je beba pogurala naprijed. Dakle, nešto što se događa svim trudnicama, ali se o tome ne govori toliko jer itko ranije nije snimio baš ovakvu fotografiju. 
 
Iako, kažu liječnici, tko zna, možda smo i mi u zabludi. 
 
A s obzirom da mnogi mediji nisu mogli odoljeti da uz ovu fotografiju objave još gomilu njenih golišavih fotki s trbuhom (izgleda zanosno, zaista), mi smo se odlučili malo škicnuti u njen bračni život. Samo malo, čisto da vidite kako ova brazilska ljepotica krati svoje dane prije poroda.

 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara