4 fore s korektorom koje bi svaka cura trebala znati

4 fore s korektorom koje bi svaka cura trebala znati

Foto: e.l.f. Studio

MOŽDA ti se čini da je korektor jedini komad šminke s kojim ne možeš pogriješiti, no upravo zbog krivog korištenja ili krivog korektora možeš izgledati umorno, neuredno ili jednostavno - čudno!

Ovih 4 fora za šminkanje korektorom svaka bi cura trebala usvojiti:

1. Dva korektora za savršeno prikrivanje

Prištić prvo prekrij zelenim korektorom kako bi uklonila crvenilo, a zatim kistićem nanesi tanak sloj korektora u boji tvoje kože.

2. Slovo V za skrivene podočnjake i nevidljive bore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći broj žena u svijetu korektor na područje ispod očiju nanosi u polukrug, od jednog do drugog kraja oka. Ne samo što takav način šminkanja efektno ne prikriva podočnjake, nego i zahvaća borice iznad jagodica i čini ih vidljivijima. Korektorom napravi potez u obliku slova V (da, našminkat ćeš i jedan dio obraza) te izbjegni dio na kojem se nalaze bore.

3. Korektorom do savršenih obrva


Ovo sigurno nikad nisi isprobala! Želiš li dobiti idealan oblik obrva, posluži se korektorom i četkicom s kosim vrhom kako bi "popravila" nedostatke s vanjske strane obrva.

4. Vizualno povećaj usne

Želiš li vizualno napraviti veće usne, na samu sredinu donje usne nanesi mrvicu korektora, a malo tog proizvoda u obliku tanke crte nanesi i iznad gornje usne, uz "kupidov luk".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara