4 načina na koje ti loše samopouzdanje uništava vezu

4 načina na koje ti loše samopouzdanje uništava vezu

Foto: Zara

SAMOPOUZDANJE. Neki ga imaju, neki ga nemaju, neki glume da ga imaju iako ga nemaju… upravo je samopouzdanje faktor koji tvoju vezu može pretvoriti u odličnu vezu… ili ju u potpunosti uništiti. Ako nemaš samopouzdanja, postoji šansa da ćeš sabotirati vlastitu vezu:

Postat ćeš ovisna

Ovisna o svom dečku, ovisna o njegovoj pažnji, ovisna o tome da ste uvijek zajedno jer ćeš se bojati da svaki trenutak u kojem niste zajedno predstavlja novu šansu da te prevari… ne moramo govoriti kako će tvoj dečko reagirati na tvoju potrebu da stalno bude uz tebe.

Ljubomora će te pojesti

Svatko u sebi nosi barem malo ljubomore, ali osobe bez samopouzdanja je imaju puno više. Kad ljubomora počne divljati, zdrav razum pada u drugi plan i postaješ nepodnošljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubit ćeš seksualni apetit

Ako nemaš samopouzdanje, uvjerit ćeš samu sebe da nisi privlačna svom dečku, a s tim će doći i smanjena želja za seksom. Time ćeš mu postati još neprivlačnija, a s vremenom ćete postati par koji jednostavno nema seksualni život.

Stalno ćeš trebati potvrdu

Potvrdu da vrijediš, da te voli, da si dovoljno dobra za njega… svakom od nas tu i tamo treba potvrda, ali ako ti treba svakodnevno i ako ne možeš živjeti bez nje, djelovati ćeš očajno.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara