4 trika za savršen početak dana

4 trika za savršen početak dana

Foto: Oysho

ISPROBAJ ovih nekoliko trikova.

1. Magnezij
 
Zamijeni jutarnju šalicu kave za čašu vode pomiješanu s prahom magnezij citrata i ostani iznenađena razinom energije koju ćeš osjetiti. Magnezij je jedan od ključnih elektrolita i izvrstan primjer energetske hranjive tvari.
 
2. Vježbanje
 
Dovoljno je svega 10-15 minuta jutarnje tjelovježbe za odličan početak dana. Među ostalim, to ima itekakve prednosti i za tvoj mozak. Vježbanje ti pomaže preusmjeriti negativnu energiju i smanjiti napetost, što pomaže tvom mozgu da lakše obrađuje informacije.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. Proteini
 
Čula si već odavno kako je doručak bitan, no doručak pun proteina još je bitniji. Proteini u svakom obroku su vrlo važni, ali često se zanemaruju za doručak. Posegnite za jajima, sirom, cjelovitim zrnima, voćnim smoothiejem i sličnim namirnicama za savršen početak dana.
 
4. Jedna po jedna stvar
 
Preusmjeri svoju pozornost na jednu stvar u određeno vrijeme. Zapiši noć prije na papir sve što želiš ostvariti sutra, ujutro izaberi najvažniju stvar s popisa te svu pažnju preusmjeri na nju. Fokusiranje pažnje znanstveno dokazano poboljšava tvoje blagostanje, kao i fizičko i mentalno zdravlje. A kad riješiš tu najvažniju stvar, dobit ćeš dodatnu motivaciju za rješavanje ostalih.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara