5 brutalnih istina o prijateljstvu s povlasticama

5 brutalnih istina o prijateljstvu s povlasticama

Foto: Etam

NA FILMU sve djeluje jednostavno, a u stvarnosti baš i nije tako. Prijateljstvo s povlasticama ima svoje dobre strane, ali prije nego što se upustiš u njega, moraš znati i ove stvari.

Dogovor je dogovor

Prijateljstvo s povlasticama kreće dogovorom da u njemu neće biti emocija, samo seks - dogovor je dogovor, a nažalost, u prijateljstvu s povlasticama se rijetko kad obje strane drže dogovorenih uvjeta.

Zaljubljivanje je zabranjeno

A upravo se to najčešće događa. Istraživanja pokazuju da je najčešće žena ta koja se zaljubi i da u ti situacijama muškarac rijetko uzvrati osjećaje.

Ne vodi u vezu

Neke žene pristaju na prijateljstvo s povlasticama u nadi da će se frajer kad-tad predomisliti i shvatiti da zapravo želi vezu. Ako frajer shvati da želi vezu, jako su male šanse da će ta veza biti s prijateljicom s povlasticama.

To NIJE veza

Odlasci u kino, spojevi i večere nisu dio prijateljstva s povlasticama. Maksimum koji možeš očekivati je pizza u krevetu nakon seksa, ali to i dalje ne znači da ste išta više od prijatelja s povlasticama.

Ima svoj rok trajanja

Čak i ako je sve u najboljem redu, ovakva su prijateljstva uvijek stvorena da završe. Ne nužno loše, ali moraš biti svjesna da je svako prijateljstvo s povlasticama privremeno rješenje dok oboje ne pronađete nešto bolje. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara