5 izjava koje bi trebala prešutjeti pred svježe slobodnom prijateljicom

5 izjava koje bi trebala prešutjeti pred svježe slobodnom prijateljicom

Foto: Screenshot Youtube

ZNAMO da joj želiš sve najbolje, ali...

Ako je tvoja prijateljica nedavno prekinula vezu, možeš pretpostavljati kroz što ona prolazi. Iako bi joj sada, više nego ikad, trebala biti na raspolaganju za druženje i razgovor, neke stvari joj ipak ne bi trebala govoriti. Ovo su samo neke rečenice, koje bi trebala progutati, a ne izgovoriti.

1. "Objavio je sliku na Instagramu s nekom curom"
 
Jer doista nema goreg, nego priopćiti joj vijest da je on krenuo dalje. 
 
2. "Nikad mi niti nije bio drag"
 
Kao prvo, to si joj mogla reći i na vrijeme, ako si baš morala. Kao drugo, to je bio njezin izbor i kakav god bio, tvoja je prijateljska dužnost bila poštovati ga, jer ona bi isto napravila za tebe.
 
3. "Upozorila sam te"
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Nisi mogla znati 100 posto što se sprema pa takvo pametovanje nije ono što ona trenutno želi čuti.

4. "Brzo ćeš ga preboljeti"
 
Ona trenutno ne može zamisliti svoj život bez njega i misli kako se nikad neće oporaviti pa bolje zaboravi ovakve izjave... I tako će biti onako kako misliš, ali ne treba joj to nabijati na nos, jer bi se mogla opravdano brinuti da ćeš ju suditi, ako mu odluči poslati poruku u 2 ujutro.
 
5. "Večeras idemo van"
 
Shvaćamo tvoje namjere, ali ona je sada glavna i dok ona ne kaže da je spremna i raspoložena za ženski izlazak, nemoj forsirati. Zašto? Jer dok to sama ne izjavi, vjerojatnije je da je za gledanje serija, pizzu i plakanje na kauču. S tobom pored sebe. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara