5 nijansi proljetne mode

Foto: Christian Siriano

ZAISTA je individualno kako tko doživljava pojedinu boju, no proljetne nijanse su više nego očite. Godišnje doba stvoreno za romantiku i uživanje u prirodi za sobom povlači nježne nijanse koje otkrivaju prave modne sanjarke. Mi vam donosimo boje i detalje koji definitvno nose pravu proljetnu etiketu u svijetu mode.

Volani

Detalj koji će iskoristiti gotovo svaka djevojka koja imalo voli ženstvenu lepršavost koja je rezervirana upravo za tople proljetne dane i večeri.

Čipka

Čipka je izraz elegancije i nježnosti, osobito kada je iskobinirana na pravi način i s pravim detaljima. Naš favorit svakako su čipkasti detalji, ali i bijele čipkaste haljinice koje su dovoljno izazovne koliko i rezervirane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Retro krojevi

Retro moda uvijek je dobar izbor ako želiš izgledati malo drukčije od ostalih, a opet ne otići toliko daleko da skroz odvučeš na alternativnu stranu. Retro moda super je za sve kreativke koje vole romantične stare filmove i prave damske kreacije.

Nježne nijanse

Boja breskve, koraljna, prljavo ružičasta, bež, nježno roza, boja mente...sve su to nijanse koje obilježavaju proljetnu modu i proljetno raspoloženje, naglašavaju žensku senzualnost i eleganciju.

Baloner

Dobar proljetni baloner čini pravu proljetnu modnu divu. Neka tvoj odabir bude neka „nude nijansa“ i onda možeš definitivno zavladati high street scenom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara