5 situacija u kojima je bolje novu vezu držati tajnom

5 situacija u kojima je bolje novu vezu držati tajnom

Foto: Jimmy Choo

PSSSSST!

1. Dok ste još u fazi testiranja
 
Tek ste se upoznali te sada slijedi razdoblje upoznavanja i vaganja jeste li jedno za drugo. U toj fazi, dovoljno je da samo vi znate što se događa, kako bi imali potpuni mir za donošenje odluka. Također, ako ne uspije, nećete nikome morati objašnjavati što se dogodilo i zašto nije išlo.
 
2. Ako je jedan od vas ostavio partnera zbog onog drugog
 
Ili ste to učinili oboje. Kako god bilo, sigurni smo kako želite izbjeći razne priče i zaključke neupućenih te na neki način zaštititi bivšeg partnera, tako što ćete ga poštedjeti tih istih priča.
 
3. Ako ste odnos započeli prevarom
 
Ponovno, neka se dojmovi i emocije prvo malo slegnu... Zamislite samo kako bi vama bilo da vam to napravi bivši dečko. Nimalo ugodno, zar ne?
 
4. Ako jedno od vas ima neriješenih stvari s bivšim partnerom
 
O čemu god da se radilo, dok sve ne riješite i ne prekinete kako treba, nije fer širiti glasine o novoj vezi: ni prema bivšem partneru ni prema sadašnjem, koji bi se mogao osjećati izdano, odnosno neshvaćeno.
 
5. Ako ste nedavno izašli iz veze

Možda s novim partnerom niste imali ništa do poslije prekida ili ste ga upoznali neposredno nakon, no to vaš bivši ne zna pa nema potrebe izazivati njegovu sumnju da ste mu nešto radili iza leđa, što može dovesti do neugodnih scena. Pričekajte još neko vrijeme, i radi sebe i radi njega.
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara