5 znakova da vam ide jako dobro u vezi

5 znakova da vam ide jako dobro u vezi

Foto: Acostamento

VEZE su ponekad komplicirane, a ponekad su toliko jednostavne da se znamo zapitati je li moguće da je baš tako lako. Ovo su znakovi da tebi i tvom dečku u vezi ide jako dobro, čak i ako nema onih "zanimljivih" komplikacija:

Dopisivanje je glatko

Ako ne moraš pokazivati njegove poruke frendicama i pokušavati dešifrirati što je rekao, ide vam jako dobro. Dopisivanje u kojem nema previše razmišljanja je uvijek bolje od onog koje zahtjeva analizu.

Možete šutjeti zajedno

Neugodna tišina je grozna stvar, a ako možete šutjeti zajedno bez da vam je neugodno, znači da ste na istoj valnoj duljini.

Poštujete privatno vrijeme


On zna da tebi trebaju izlasci s curama, ti znaš da njemu treba vrijeme s njegovim dečkima, i nemate potrebu jedno drugome nametati stvari.

Nema ljubomore

U svakoj je vezi mora imati malo, ali ovdje govorimo o onoj ljubomori koju osjetiš kad mu na mobitel stigne poruka ili kada na Facebooku vidiš komentar neke druge cure. Ako nisi ljubomorna zbog takvih stvari, znači da mu vjeruješ.

Prijatelji vam se slažu

I međusobno, i s odabirom dečka/cure. Ako tvoje frendice nisu zadovoljne tvojim odabirom dečka, s vremenom će ti to početi smetati. Ako jesu, stvari će ići puno lakše.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara