7 najgorih ljubavnih savjeta od kojih nas boli glava

7 najgorih ljubavnih savjeta od kojih nas boli glava

Foto: Moikana

KADA se samo sjetimo...

1. Morate glumiti nedostižnu, tako će vas željeti još više

Ne kažemo da mu se morate odmah baciti pod noge, no glumljenje hladnokrvne kuje, također nije jedan od načina kako da ga osvojite. Budite ono što jeste i ne glumatajte, to je danas itekako na cijeni.

2. Budite s nekim tko ima iste interese i hobije kao vi

Kada se radi o važnim životnim pitanjima, onda je sasvim u redu tražiti nekoga tko ima slične planove i uvjerenja. No, to ne znači da morate voljeti baš sve iste stvari. Dapače, ako to nije slučaj, imate priliku naučiti nešto novo i pritom se odlično zabaviti.

3. On mora plaćati sve

Živimo u vrijeme kada i žene rade i zarađuju pa očekivati ovako nešto jednostavno je nerealno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
4. Ne smijete se poseksati na prva tri spoja

Neke veze razvile su se i iz "gorih" scenarija, kao npr. iz odnosa "prijatelja s povlasticama", tako da ovjde doista nema pravila. Pogledajte samo Milu i Ashtona - tako su počeli, a danas su u sretnom braku te očekuju svoje drugo dijete.

5. Pričekajte barem pola godine prije nego se počnete viđati s nekim novim

6 mjeseci se uzima kao realno vrijeme, koliko nam treba da prebolimo bivšeg, no to jednostavno nije istina. Nekima treba manje, a nekima više. Kada počnete osjećati da ste spremni za dalje, samo naprijed, bez osvrtanja na vrijeme koje je prošlo od posljednjeg prekida.

6. Nemojte mu se previše otvoriti, jer će pobjeći

Ili još gore, iskoristiti to protiv vas. Naravno da mu nećete životne traume i probleme otkrivati na prvim spojevima, no ako s njim ne možete biti potpuno iskreni, nakon nekog određenog vremena, čemu sve to?

7. Nikada se nemojte zaljubiti u najboljeg prijatelja

Naravno da se možete zaljubiti u prijatelja, no bitno je da ste svjesni rizika, u slučaju da veza ne uspije. Rijetko koje prijateljstvo će se tako održati, no nikada ne znate što se iz toga sve može razviti. Vi najbolje znate kako stoje stvari.

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara