8 faza koje prolazi svaka žena nakon prevare

8 faza koje prolazi svaka žena nakon prevare

Foto: Screenshot Youtube

ZVUČI li ti ovo poznato?

1. Bijes i tuga
 
Red tuge, red bijesa, red tuge i tako čitavo vrijeme. Prvo si postavljaš pitanje kako je to mogao napraviti nakon svega, a onda jesi li i ti možda kriva za to. Ne, nisi. Nitko ga nije tjerao da to napravi.
 
2. Odlazak
 
Odjednom shvaćaš da ne možeš biti blizu njega i da trebaš putovanje, daleko od svih i svega, odnosno njega. A ako to nije moguće, apsolutno se slažeš s time da trebaš nove cipele i sexy haljinu. Ili nekoliko njih.
 
3. Skrivanje po kući
 
U starim pidžamama i trenirkama, s kutijom sladoleda u rukama i neopranom kosom. Zvuči užasno, ali svaka od nas je prošla tu fazu i to je sasvim normalno, jer ti se jednostavno ne daju slušati tuđi "pametni" savjeti.
 
4. Iznenadna promjena
 
Nakon dana i dana provedenih na gore opisan način, jedno jutro se budiš, uzbuđena zbog novog početka. Mijenjaš sliku profila na Facebooku, upisuješ se u teretanu, zoveš frizerku i prijateljice za izlazak. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
5. Odlučila si da je vrijeme da sve pustiš
 
No, i dalje želiš da te nazove i kaže kako te želi natrag, samo kako bi mu rekla "ne".
 
6. Ponovni pad
 
Možda se to dogodilo, ali nije zadovoljilo tvoja očekivanja ili se nije dogodilo pa si zato tužna. Kako god bilo, i ova nova faza bijesa i tuge je jedna od stanica na putu prema oporavku. Ako već nisi, ni nemoj mu poslati poruku, jer da je htio nešto poduzeti, već bi poduzeo.
 
7. Želiš biti sama
 
Sad napokon shvaćaš kako je bolje biti solo, nego u lošoj vezi. Naučila si cijeniti vrijeme koje provodiš sama sa sobom i i zapravo ti uopće nije loše. To je i faza u kojoj ponovno počinješ primjećivati druge muškarce oko sebe.
 
8. Preživjela si
 
Jedno jutro shvaćaš kako si na odličnom putu. Još se tu i tamo sjetiš nekih stvari, ali privlačnija ti je pomisao da sve to radiš s nekim drugim. To je u 90 posto slučajeva i faza u kojoj on shvaća što je napravio te kreće ucviljenost...
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara