Alicia Keys se drži odluke da neće nositi šminku i izgleda fantastično

Alicia Keys se drži odluke da neće nositi šminku i izgleda fantastično

Foto: Splash

PJEVAČICA Alicia Keys nedavno je donijela zaista neobičnu odluku za svijet showbiznisa.

35-godišnja Alicia objavila je javnosti kako je odlučila prestati nositi šminku jer ne želi biti rob slike "idealne žene" koju nam nameću društvo i mediji.

"Radila sam na sebi, a ne na onome što ljudi misle da je savršeno. Osjećam se jako i bolje no ikad!", napisala je na Twitteru.

Alicia je napisala i pismo za feministički časopis "Lenny" u kojem je objasnila kako je joj je dosta da je ovaj "oštar, osuđujući svijet" sudi prema izgledu, a po prvi puta u javnosti, bez šminke se pojavila na finalu UEFA Europske lige.

Nakon tog nastupa, pjevačica je primila brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama te nastavila svoju misiju kojom želi pokazati kako samopouzdanje ne leži u našminkanom licu i da i žena bez maskare može biti snažna, sexy i lijepa.

S "golim licem" lijepa Alicia pojavila se i na jučerašnjoj dodjeli nagrada BET u Los Angelesu, gdje je zablistala uz supruga Swizz Beatza.

Popularna pjevačica za ovu je prigodu obukla široki crni kombinezon s dubokim dekolteom, a upotpunila ga je srebrnim sandalama s remenčićima, srebrnim turbanom i glomaznim naušnicama.

Nama izgleda odlično, a vama?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara