Dečko koji zna sve: Justin Timberlake

Dečko koji zna sve: Justin Timberlake

Foto: GQ, Givenchy

IME i prezime: Justin Timberlake
Datum rođenja: 31. siječnja 1982.
Horoskopski znak: Vodenjak
Visina: 185 cm

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Status: odnedavno solo
Najpoznatiji TV uradci: "Alpha dog","The open road", "Društvena mreža", "Zločesta učiteljica", glas u animiranom filmu "Shrek 3"
Neobična činjenica: dječja serija "The Mickey Mouse Club" odredila mu je život jer je tamo upoznao ljubav svog života Britney Spears i JC Chaseza s kojim kasnije nastupa u grupi "N'Sync"

Justin Timberlake navikao je na slavu već od mladih dana.  Naime, još kao dijete, nastupao je u popularnoj dječjoj emisiji "The Mickey Mouse club", zajedno sa Britney Spears i Christinom Aguilerom. Ta dječja zvijezda oduvijek se željela baviti glumom i pjevanjem, a san mu se ostvario kada je 1990. godine pristupio boy bandu "N'sync". Grupa se proslavila i dečki su dobili milijune obožavateljica koje su padale u trans gdje god bi se pojavili, a Justin je, kao frontman grupe dobivao najviše pažnje. Ipak, plavokosi ljepotan nije pridavao previše pažnje razularenim obožavateljicama jer je tada hodao sa svojom prijateljicom iz djetinjstva - superpopularnom Britney Spears. Ipak, par kojeg su mediji nazivali " Princ i princeza popa", se razišao a Justin krenuo u nove pobjede i solo karijeru. 2002. godine Justin izdaje prvi solo album "Justified" s kojim postiže ogroman uspjeh, i postaje jedan od najuspješnijih solo izvođača današnjice. Uspjeh nastavlja 2006. albumom "Future/Sex/Love/Sound", a da je multitalentiran pokazuje glumeći u filmovima "Alpha dog","The open road", "Društvena mreža" i drugima. Bez obzira na njegov bebasti izgled, Justin je opaki zavodnik i nakon prekida sa Britney, ovaj seksi pjevač izlazio je s mnogim holivudskim komadima kao što su Alyssa Milano, Cameron Diaz i Jessica Biel. Osim što izvrsno izgleda, pleše i glumi, Justin je i ambiciozan poslovni čovjek i poznato je da sve što dotakne pretvara u zlato. Ovaj seski pjevač posjeduje svoju modnu marku "William Rast" te restorane " Destino" i "Southern Hospitality".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara