Gigi Hadid u sexy spotu dečka Zayna: Sljedeći je onaj slavnih Backstreet Boysa?

Gigi Hadid u sexy spotu dečka Zayna: Sljedeći je onaj slavnih Backstreet Boysa?

Foto: Screenshot Youtube, Instagram, Splash News

ČINI se kako će i 2016. godina biti njezina.

Gigi Hadid prošle je godine bila jedna od najtraženijih svjetskih manekenki, a pojavila se i u spotu Calvina Harrisa, za njegovu pjesmu "How Deep Is Your Love".

No, sve nam se čini kako će Gigi i ove godine biti zvijezda glazbenih spotova, a jedan od njih mogao bi biti i onaj slavnog boy benda The Backstreet Boys, i to zahvaljujući jednom članu, a radi se o A.J. McLeanu.
 
Naime, A.J. se odlučio pojaviti u popularnom showu "Lip Sync Battle", kao podrška svom kolegi Nicku Carteru, no samo ako se plavokosa manekenka pojavi u spotu slavne grupe.
 
 
"Gigi smo prvi put upoznali na jednom eventu u New Yorku te smo tada pričali o tome. Kada sam joj rekao da ću to učiniti, ako ona bude glavna ženska zvijezda prvog idućeg spota grupe, rekla je da nema problema", otkrio je A.J.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
No, Calvinov spot nije jedini u kojem se pojavila lijepa manekenka. Ona je bila i zvijezda spota za pjesmu "Surfboard", svog tadašnjeg dečka Codyja Simpsona, a 2014. godine pojavila se i u spotu "Simplething", pjevača Miguela.

S obzirom da je trenutno ludo zaljubljena u bivšeg člana grupe One Direction, Zayna Malika, Gigi se jučer pojavila i u njegovom spotu za prvu solo pjesmu "Pillowtalk", u kojem je par prvi put javno razmijenio nježnosti.

 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara