I dečki su babe: Što njegovi frendovi znaju o vašem seksualnom životu

Foto: DKNY

SPAVAĆA soba je vaše malo privatno mjesto u kojem postoji savršeno povjerenje, a sve što tamo radite ostaje između vas dvoje. I tvojih frendica. I njegovih frendova. Jednako kao što ti sa curama na kavi komentiraš njegove (ne)kvalitete, on priča o tvojima. Evo što im je sigurno već rekao.

Koliko često

Tvoj će tip definitivno podijeliti ovo sa dečkima, a ako misli da se ne seksate dovoljno, povećati će brojku. Ponekad se tipovi i žale, te jedni druge zadirkuju jer ne dobivaju dovoljno seksa, no jedno je sigurno: o učestalosti se na muškoj kavi priča koliko i na ženskoj.

Male perverzije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvoj seksi ples ili neka čudna stvar koju voliš raditi teško će ostati tajnom, a iako tvoj tip možda neće razotkriti baš sve detalje, sigurno će se pohvaliti kada mu prirediš nešto posebno. Nemoj se ljutiti, sigurni smo da i tvoje frendice znaju više no što bi trebale.

Intenzitet

Čak i ako vodite ljubav nježno se gledajući u oči, tvoj će se tip pohvaliti dečkima da ste divljali cijelu noć. On će ispasti frajer, a ti kulerica koja zna kako sa muškarcima. Slično rade i žene, no žena će uvijek divlji seks prikazati malo romantičnijim, kako ne bi ispala čudna pred frendicama.

Fantazije


Iako je vrlo neprimjereno, tvoj će dragi htjeti sa bliskim prijateljem podijeliti vaše seksualne fantazije i igrice, a to će učiniti iz dva razloga: kako bi tebe pohvalio, i kako bi sebe istaknuo jer ima tako cool djevojku. Frendovi će mu zavidjeti na tebi, a ako saznaš da je dijelio tvoju intimu s njima, slobodno i ti podijeli sa njima neke stvari koje voli čuvati samo za sebe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara