Izložba koja se ne propušta: Najljepše haljine princeze Diane uskoro u Kensingtonškoj palači

Izložba koja se ne propušta: Najljepše haljine princeze Diane uskoro u Kensingtonškoj palači

Foto: Press Foto, Splash

JEDNA od najprofinjenijih žena na svijetu, lijepa princeza Diana za svog je života bila ultimativna modna ikona čije su frizure, haljine i način šminkanja kopirale žene diljem svijeta.

Omiljena princeza nosila je fantastične haljine vodećih svjetskih dizajnera koji su se otimali za njezinu naklonost, a svako njezino pojavljivanje u javnosti bilo je poput male modne revije  outfit je uvijek bio savršen od glave do pete.

Najljepše i najupečatljivije haljine u kojima se Diana pojavljivala uskoro će se naći pod istim krovom, i to na izložbi u  Kensingtonškoj palači, izvještava Hello!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na izložbi će se naći i zelena haljina dizajnerice Catherine Walker koju je Diana nosila na snimanju s fotografom Mariom Testinom, a i još nekoliko komada te dizajnerice čiji je rad princeza jako voljela.

 

Catherine Walker je s Dianom imala poseban odnos te ju je za vrijeme njihova poznanstva opskrbila s preko tisuću glamuroznih haljina.

Na izložbi će se naći i neke haljine koje je nosila kraljica Elizabeta II., a i njezina pokojna sestra, princeza Margareta.

Uz haljine, posjetitelji će moći pogledati i modne dodatke, poput ovih sunčanih naočala koje je nosila princeza Margareta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara