Jason Momoa nakon 7 godina obrijao bradu i podijelio mišljenja obožavateljica

Jason Momoa nakon 7 godina obrijao bradu i podijelio mišljenja obožavateljica
Foto: EPA-EFE, Instagram

GLUMAC Jason Moma u siječnju je proglašen najljepšim muškarcem na svijetu prema listi koju od 1990. godine sastavlja filmski  kritičar TC Candler, a temelje se na prijedlozima javnosti. 

No sada se odlučio riješiti jedne svoje prepoznatljive karakteristike, a ta bi ga odluka, čini se, mogla koštati i laskave titule. Naime, glumac je nakon sedam godina odlučio obrijati bradu te je cijeli postupak zabilježio kamerom.

Momoa je objavio kratki video sa seta njegovog novog filma Dune, u kojem se brijanjem na simboličan način oprostio od dviju najpoznatijih uloga - Khala Drogoa iz serija Igra prijestolja i Arthura Curryja, odnosno Aquamana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

"Zbogom Drogo. Zbogom Arthur Curry. Radim ovo kako bih osvijestio javnost da plastika ubija naš planet", rekao je u videu i krenuo s brijanjem. 

"Brijem ovu zvijer, vrijeme je za promjene", napisao je Momoa na Instagramu gdje je podrobnije obrazložio svoju odluku: "Napravimo zajedno pozitivne promjene za dobrobit naše planete. Očistimo oceane i zemlju. Pridružite mi se u ovom putovanju. Prijeđimo na razgradivi aluminij."

No, iako je glumac imao jasnu poruku, većina njegovih obožavatelja fokusiralo se na njegovo golobrado lice, a reakcije su podijeljene.

I dok neki žale za njegovom bradom, drugi su složni da je Jason jednako zgodan bez brade kao i s njom. Koji ste vi tim?

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara