Kakav preokret: Calvin Harris piše pjesmu u prekidu s Taylor Swift!

Kakav preokret: Calvin Harris piše pjesmu u prekidu s Taylor Swift!

Foto: Instagram, Tumblr, The Sun

NITKO se ne osvećuje kao Taylor Swift.

Popularna pjevačica do sada je sve svoje nesretne ljubavi opjevala u svojim hitovima, a među bivšima koji su dobili svoje pjesme nalaze se i slavni komadi Joe Jonas, Harry Styles, Jake Gyllenhaal i John Mayer.

Najnoviji bivši dečko, Calvin Harris, odlučio je preduhitriti poznatu plavušu i prvi snimiti pjesmu o njoj!

Prisjetimo se: veza slavnog DJ-a i popularne pjevačice trajala je 15 mjeseci, a počela je na jednoj dodjeli nagrada.

26-godišnja Taylor i 32-godišnji Calvin djelovali su kao savršen par, no početkom ovog mjeseca su prekinuli i to, navodno, na inicijativu samog Calvina koji je smatrao da među njima više nema strasti.

Čini se da je Taylor to već dulje vrijeme predosjećala jer je već na MET gali u svibnju cijelu noć plesala s Tommom Hiddlestonom, s kojim navodno sada izlazi.Premda se Taylor prva "snašla", očito je itekako ljuta na Calvina jer je s društvenih mreža izbrisala sve fotke na kojima su zajedno.

Calvin se ovih dana nalazi u studiju gdje radi na svom 5. albumu i pokušava smisliti pjesmu koja će opisati njegov prekid s Taylor, piše Mirror.

"Calvin smatra kako pričanje o bivšima u javnosti nije pravi način, kroz glazbu se puno bolje može izraziti. Trenutno radi na novoj glazbi i pjesmama koje govore o slomljenom srcu i izgubljenoj ljubavi.", otkrio je izvor.

Sigurni smo da će mu Taylor vratiti istom mjerom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara