Kako prepoznati loš spoj

Foto: Kama

KRENULO je super, razmijenili ste brojeve, dogovorili mjesto i vrijeme, i sad ste na prvom spoju. Ova je večera jako važna, jer može značiti početak veze, ili kraj svega. Često se dogodi da večer ne prođe baš onako kako bismo htjeli, no to ne znači da moraš odustati od svega. Ipak, ako se sve razvija u smjeru koji ćemo uskoro navesti, bolje je da tražite račun i krenete kući. Svatko svojoj.

1. Ne gleda te u oči

Gledanje u oči jako je važno, pogotovo na prvom spoju. Tip koji gleda okolo umjesto da prati što govoriš pokazuje kako nije zainteresiran, što je loš znak za prvi spoj.

2. Govor tijela

Prekrižene ruke i tijelo okrenuto od tebe jako su loš znak, a pažnju možeš obratiti i na njegove noge. Ako su stopala okrenuta prema tebi, znači da mu se sviđaš, no ako ona strše prema nekoj drugoj djevojci dok glumi da te sluša, to je loš znak.

3. Mijenja teme

Mijenjanje tema je normalno, ali ako to radi kako bi izbjegao odgovoriti na neka pitanja, ili kada ti pokušavaš pričati o sebi, to je loš znak. Tip koji želi pričati samo o svojim stvarima nije idealan tip za spoj, a to je karakteristika koja pokazuje i kakav će biti u vezi.

4. Kratki odgovori

Razgovor mora teći, a tip koji odgovara na tvoja pitanja kratkim odgovorima sprječava prirodni tijek razgovora i pokazuje manjak interesa. Osoba koja želi nastaviti razgovor pokušati će ga učiniti zanimljivim, te koristiti detalje i dugačke odgovore.

5. Priča o bivšoj

Razgovor o bivšima nema što tražiti na prvom spoju. Ako je to jedino o čemu možete pričati, otkažite cijelu priču odmah, a ako on konstantno priča o svojoj bivšoj, znači da ju nije prebolio.

6. Dopisuje se s nekim

Dopisivanje koje traje tijekom cijelog spoja jako je nepristojno, i znak da ne može odvojiti niti sat, dva kako bi bio samo s tobom. Tip koji radije šalje SMS-ove nego sluša što imaš za reći definitivno ne zaslužuje tvoje vrijeme.

7. Traži da ti platiš


Ne kažemo da moraš biti sponzoruša, no lijepo je kada on plati cugu. Tip koji niti ne posegne za novčanikom kada je vrijeme za plaćanje računa vjerojatno je škrt, što nikako nije dobra karakteristika. Plati za oboje, i nemoj mu se više javiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara