Kako reći frendici da ju dečko vara

Foto: River Island

TVOJA je frendica jako zaljubljena, a iako ti se njen dečko donedavno sviđao, otkrila si kako ju vara. Ova je situacija jako neugodna, a treba odlučiti hoćeš li joj reći ili ne. Mi smo uvijek za iskrenost, a ako odlučiš priopćiti frendici da ju dečko vara, vodi računa o nekoliko stvari.

Budi sigurna

Ako ćeš joj govoriti ovako nešto, moraš biti sigurna da si u pravu. Ako samo sumnjaš, možda je bolje da joj ništa ne govoriš dok ne saznaš točno o čemu se radi, kako joj ne bi pokvarila vezu.

Budi direktna

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovakve je stvari najbolje samo reći. Pozovi ju na kavu ili na neko mjesto gdje će se osjećati ugodno, i jednostavno joj bez puno okolišanja reci o čemu se radi. Što ćeš joj više pokušati umanjiti doživljaj, to će joj biti teže. Reci joj točno što se događa i pusti ju da reagira.

Budi uz nju


Jednom kada sazna, htjeti će uz sebe nekoga kome će moći plakati na ramenu.   Saslušaj sve njene ljutite komentare, ljuti se zajedno s njom, a ako treba plakati, plači s njom. Nemoj joj govoriti ružne stvari o njemu, već joj pruži podršku i tješi ju.

Nemoj joj odati sve detalje

Ona će vjerojatno htjeti znati detalje o prevari, kako si to saznala i s kim ju vara, a čak i ako te preklinje da joj otkriješ sve detalje, suzdrži se i zadrži nešto za sebe. Višak detalja će ju samo dodatno povrijediti, dovoljno je već što je saznala da ju tip vara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara