Liam Hemsworth napokon progovorio o trenutku kada mu je Miley vratila zaručnički prsten

Liam Hemsworth napokon progovorio o trenutku kada mu je Miley vratila zaručnički prsten

Foto: GQ, Instagram, Splash News

ZVIJEZDA filma "Independence Day: Resurgence" raspričao se o privatnom životu u intervjuu s jednim poznatim časopisom, za koji je snimio i atraktivnu naslovnicu.

26-godišnji australski glumac Liam Hemsworth, svojim je nebesko plavim očima uljepšao najnoviju naslovnicu australskog časopisa GQ, a najzanimljiviji dio intervjua ticao se njegovog odnosa sa zaručnicom Miley Cyrus.Podsjetimo, u svibnju 2012. godine, Liam je kleknuo pred tada još milu Miley, no na iznenađenje svih, par je 2013. godine naglo prekinuo zaruke. Ona je otad radila samo skandale i ljubovala sa ženama i muškarcima, dok se za Liama nisu vezale takve priče.

U siječnju ove godine, krenule su prve glasine kako se par pomirio, nakon što su viđeni u Australiji, na proslavi Nove godine, a Miley je brzo vratila i skupocjeni dijamantni prsten na ruku.

Liam je sada napokon potvrdio kako su ponovno zajedno, a raspričao se i o trenutku prekida, kada mu je Miley vratila prsten. "Naravno da je bilo teško. No, u to vrijeme išli smo u potpuno različitim smjerovima i to je bilo nešto što se moralo dogoditi", otkrio je."Oboje smo bili jako mladi i to je tada bila dobra odluka, oboje smo to trebali", zaključio je. Priznao je i kako se ne želi zamarati time što ljudi pričaju i misle. "Kada nešto osjećam, idem za tim. Donosim odluke prema tome što mene usrećuje i što ja mislim da je ispravno i ne vodim previše računa o tome što će drugi reći na to."Navodno je Miley bila ta koja je inicirala pomirenje, a otkad su ponovno zaručeni, pjevačica se smirila s degutantnim javnim ispadima pa se čini kako Liam doista dobro utječe na nju.

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara