Mijenja ih kao čarape: Khloe Kardashian uhvaćena kako se ljubaka s Trey Songzom

Mijenja ih kao čarape: Khloe Kardashian uhvaćena kako se ljubaka s Trey Songzom

Foto: Splash News, Instagram

OTKAD je predala papire za razvod, najmlađa Kardashianka ne miruje.

Khloe Kardashian prije nekoliko je tjedana konačno predala papire za razvod od supruga Lamara Odoma, koji se odlično oporavlja, nakon što je u listopadu prošle godine pronađen u nesvjesti na podu jednog bordela, nakon što je tamo 4 dana pio i tulumario s prostitutkama.Iako nije skrivala koliko ju je to povrijedilo, Khloe je odlučila krenuti dalje bez Lamara, ali ne i sama. 

Pa je tako prvo početkom lipnja uhvaćena s 23-godišnjim igračem američkog nogometa, Odellom Beckhamom Jr., koji je od nje mlađi čak 8 godina, na jednom tulumu, kako se grli i ljubaka, a sada je u istim radnjama uhvaćena s popularnim pjevačem Trey Songzom.Navodni par uhvaćen je prije dva dana, nakon njegovog koncerta u jednom noćnom klubu u Las Vegasu, kako se ljube, a nekoliko dana prije, kako flertuju na proslavi njezinog 32. rođendana.

"Nisu se nimalo obazirali na druge, ali ni sramili", otkrio je nepoznati izvor. Par se navodno upoznao tek nedavno, no čini se kako je među njima zaiskrilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasaNiti jedan od glavnih aktera nije želio komentirati napise, no zna se kako u obitelji Kardashian ništa ne može dugo ostati tajna.

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara