Muški testovi: Koje stvari provjeravaju na nama?

Muški testovi: Koje stvari provjeravaju na nama?

Foto: Bjorn Borg

DEČKI će potajno uvijek provjeravati jesmo li kompatibilni, a tvoj dobar izgled samo je prva stepenica. Veliko istraživanje  časopisa Glamour pokazalo je kako većina tipova testira svoju novu djevojku, a stvari koje najčešće provjeravaju su ove:

Ima li smisla za humor?


Smisao za humor većini je parova jedna od ključnih stvari u vezi, a tipovima je najvažnije da dijelite isti smisao za šale. Čak i ako nikome drugom niste smiješni, glavno je da se međusobno možete nasmijavati.

Voli li sport?

Tipovi ne očekuju sportskog fanatika, no većina njih se izjasnila kako bi voljeli biti s djevojkom koja je voljna s njima pogledati utakmicu ili barem ne prigovarati kada je on gleda.

Je li prirodna?


Dečkima je izgled bez šminke često mnogo privlačniji od onog koji sakriva pravo lice djevojke, a cure koje su stalno agresivno našminkane smatraju ukočenima i ne baš idealnima za vezu.

Sličan ukus u glazbi i filmovima

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Većina je tipova rekla kako im je jako važno kakvu djevojka glazbu sluša. Identičan glazbeni ukus je nemoguć, no tip koji sluša elektroniku rijetko će završiti s djevojkom koja voli cajke, pa je tako ukus u glazbi nešto o čemu dosta razmišljaju. Isto se odnosi i na filmove.

Je li avanturistički nastrojena?


Cura koja stalno voli sjediti kod kuće većini je tipova dosadna, a velik se broj njih voli zabavljati s djevojkama koje su tu i tamo sklone napraviti nešto spontano i ludo.

Voli li pivu?

Dečki i piva su idealan spoj, a tipovi vole djevojke koje piju pivu. Iako se ponekad nađe i onih koji ne odobravaju djevojke koje ispijaju ovaj napitak, većina se tipova slaže kako su cure koje piju pivu neizmjerno seksi.

Zna li se smijati samoj sebi?


Smijanje na vlastiti račun uvijek je poželjna karakteristika, a tipovi će uvijek radije odabrati djevojku koja se zna šaliti sa sobom, umjesto da se na svaku šalu uvrijedi. Djevojke koje se znaju smijati sebi često su spontane i opuštene, a tipovi to jednostavno obožavaju.

Je li uštogljena?

Djevojka koja cijelo vrijeme razmišlja o tome kako će izgledati pred drugima jako je odbojna, a tipovi obožavaju cure koje se znaju opustiti i zabaviti bez previše kompliciranja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara