Najčudniji holivudski parovi

Najčudniji holivudski parovi

Foto: Ilustracija Index

ZNAMO da je Hollywood selo i da su svi bili sa svima, ali na neke celebrity parove potpuno smo zaboravili ili čak za njih nismo ni znali jer su jednostavno nespojivi. Neki od njih hodali su dok su još oboje bili nepoznati, i kada su ostavljali svog partnera nisu ni slutili da ostavljaju buduću filmsku zvijezdu, a neki su bili u strastvenim ljubavnim vezama kad su već postali slavni pa prekinuli zbog čestih svađa pod utjecajem alkohola ili nevjere. Donosimo vam popis od sedam neobičnih holivudskih parova za koje sigurno niste znali.

1. Cher i Tom Cruise


Da, zaista, Tom Cruise bio je u vezi sa Cher! Mlađahni Tom Cruise upustio se u strastvenu vezu s pjevačkom divom Cher na samim početcima svoje karijere. Za ovu vezu doznalo se tek prije nekoliko godina kada je Cher izjavila: "On to nije spominjao pa nisam ni ja. Ipak, voljela sam ga, bio je nevjerojatan."

2. Brad Pitt i Christina Applegate

Ovo je par kojeg već možemo zamisliti. Lijepi glumac kratko je hodao sa Christinom 1988. godine, kada je ona bila žena iz snova mnogih muškaraca zbog svoje uloge seksi kćeri u seriji "Bračne vode".

3. Diane Keaton i Keanu Reeves

Čini se da holivudski frajeri vole starije koke, jer je seksi glumac zbog veze sa Diane ostavio svoju dvadesetosmogodišnju djevojku. Par se upoznao na snimanju filma "Something's Gotta Give" 2003., a prohodali su godinu dana kasnije.

4. Madonna i Vanilla Ice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljica popa i reper Vanilla Ice hodali su osam mjeseci 1992. godine, kada je Ice - ova karijera bila na vrhuncu. Reper je jednom prilikom izjavio: "Ona je jako seksi i ima super tijelo za svoje godine.". Madonna je tada imala 35 godina.

5. January Jones i Ashton Kucher


Vjerojatno najljepša Ashtonova djevojka bila je January Jones, plavokosa glumica koju gledamo u ulozi Betty u seriji "Momci s Maddisona". Ashton i January hodali su tri godine, od 1998. do 2001., a on ju je navodno ostavio jer nije mislio da je dobra glumica i da će se ikad proslaviti. 

6. Fergie i Justin Timberlake

Ovdje ništa nije neobično, jer su oboje mladi, zgodni, vole istu glazbu i dijele strast za plesom... osim činjenice da je u doba njihove romanse Fergie imala 23 godine, a Justin samo 16!

7. Kanye West i Mary Kate Olsen

Ovo je zasad još samo trač, ali priča se da su se tridesetčetverogodišnji Kanye i deset godina mlađa Mary Kate "spanđali" na rođendanskom tulumu slavnog repera u osmom mjesecu ove godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara