Nestvarno dobar party Lorda Somersbyja na Galapagosu

Nestvarno dobar party Lorda Somersbyja na Galapagosu

Foto: Press Somersby

MARKO TOLJA zapjevao je u subotu s brass bendom Lorda Somersbyja i odličnim nastupom obogatio nestvarno dobru zabavu na Lordovom partyju na plaži Galapagos na otoku Krku.

Nakon zagrebačkog Jaruna prošli tjedan, Lord Somersby preksinoć je na plaži Galapagos na Krku ugostio mnoštvo sljedbenika svog omiljenog pića među kojima su uočene i neke naše poznate face - Ines Preindl, cure iz riječke grupe E.N.I. te manekenka Vedrana Linardić.

Ugodno pijuckanje omiljenog osvježavajućeg cidera s puno leda, idealna glazba i opuštajuća atmosfera ljetne večeri na otvorenom pokazala se idealnom kombinacijom za nestvarno iskustvo i vrhunsku ljetnu zabavu do jutra u gostima kod Lorda Somersbyja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim idealnog osvježenja uz Somersby, za pravi kraljevski party pobrinuo se gost iznenađenja Marko Tolja koji je točno u ponoć oduševio prisutne izvedbama odabranih pjesama u posebnom aranžmanu s brass bendom Lorda Somersbyja.

Nadaleko je već poznato da je Lord pravi stručnjak za zabavu i provod, najbolji domaćin "povijesnih" partyja i prepuštanja hedonističkom uživanju. Lord zna kako se pjeva i pleše i stvarno dobro zabavlja, a to je pokazao i na Galapagosu. 

Lordovo ljeto stvarno dobre zabave i nestvarno dobrih iskustava nastavlja osvajati Jadransku obalu - sljedeća je destinacija Hvar.

Galeriju fotografija i više informacija pogledajte na Somersby Facebook stranici

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara