Njegovi savjeti za oralni seks

Foto: Frisky

MUŠKARCI jednostavno obožavaju oralni seks, a žene često nisu sigurne rade li sve dobro. Tipovi će radije trpiti loš oralni seks nego reći curi da bi se mogla malo poboljšati, iz straha da ga ne prestane uopće pružati. Stranica Yourtango.com odlučila je pomoći svim djevojkama koje nisu sigurne u svoje umijeće oralnog zadovoljavanja, a ovi će ti savjeti sigurno pomoći, pa makar i ako samo trebaš utvrditi gradivo.

Ako ti se ne da, nemoj ni počinjati

Tipovi odmah osjete ako to radiš iz pristojnosti, a ako ti se ne da, radije nemoj uopće ni počinjati. Loš oralni seks nije bolji od nikakvog, ma koliko god žene to mislile, a samo se prebaci u suprotnu situaciju: bi li uživala u nečemu za što znaš da on u stvari ne želi raditi?

Usta mogu raditi svašta

Ustima možeš muškarca dovesti do puno boljeg orgazma nego običnim seksom, a granica je samo tvoja mašta. Igraj se, isprobavaj različite kombinacije jezikom, samo pazi da zube držiš dalje od njegovih najosjetiljivijih dijelova.

Budi maštovita

Dobar oralni seks postaje jako dosadan ako svaki put radiš iste stvari u istom redoslijedu. Kombiniraj različite tehnike, i nemoj da oralni seks predstavlja samo uvertiru u seks: vrati se tu i tamo dolje, iznenadi ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Upoznaj njegov penis

Penis ima mnogo završetaka živaca i osjetljivih mjesta koja možeš istražiti, a nemoj se ograničavati samo na penis. Testisi su jako bitni u cijeloj priči, a laganim dodirima i svojim ustima možeš ga dovesti do ludila.

Gledaj ga u oči


Tip će poludjeti ako ga tu i tamo pogledaš u oči dok to radiš, pa tu i tamo baci pogled prema njemu. Činjenica da ga se ne sramiš pogledati govori mu da  ti je ugodno to što radiš, a on će te jednostavno obožavati.

Pričaj s njim

Ne s punim ustima, no tu i tamo se odvoji od njega i kaži mu koliko ti je seksi to što radiš i zavedi ga riječima. Seksi šaputanja napaljuju i tebe i njega, trik je samo da se uspiješ dovoljno opustiti kako bi sve zvučalo dobro.

Nemoj prigovarati


Ponekad tipu treba neko vrijeme da svrši, a ako ti već lagano ide na živce, radije se prebaci na seks ili mu reci da ga želiš gledati kako se sam dira nego da mu prigovaraš što mu dugo treba. Time mu samo stvaraš pritisak i ostavljaš dojam da ne želiš to raditi, što bi ga moglo dodatno deprimirati i učiniti da cijela priča splasne.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara