Paris Hilton: Zvijezda ukrajinskog Tjedna mode

Paris Hilton: Zvijezda ukrajinskog Tjedna mode

Foto: AFP

RAZMAŽENA bogatašica Paris Hilton, već je odavno izgubila status superzvijezde u Americi, ali još nije spremna odreći se svijetla reflektora pa se bacila na zemlje koje su uvijek željne američkog glamura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je snimila reality show u Dubaiju, Paris je prošlog tjedna je prisustvovala otvorenju novog shopping centra u Češkoj, a zatim se uputila na ukrajinski Tjedan mode na kojem je imala važan nastup. Tridesetogodišnja plavuša nastupila je na reviji kreatora Andrea Tana, poznatom po seksi mladenačkim modelima. Paris je oduševila ukrajinsku publiku pojavivši se na pisti u žarko žutoj haljini koja je otkrivala i noge i dekolte, a kosa joj je bila toliko natapirana da je podsjećala na Peg iz serije "Bračne vode".

Oduševljena publikom koja ju još uvijek smatra velikom zvijezdom i toplim gostoprimstvom svojih domaćina, Paris je na "Twitter" napisala: " Upravo sam prošetala pistom u haljini Andrea Tana! Jako zabavno! Obožavam svoju haljinu! Seksi je!", a zatim objavila da ide tulumariti u poznati noćni klub Byblos.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara